Bedre UX – Forudse dine besøgende

Hastighedsoptimering er og bliver en af de vigtigste elementer når man snakker om at øge brugeroplevelsen på sit website.

I den moderne verden har folk ikke tålmodig til at vente på et langsomt website. Et langsomt website vil uden tvivl have en højere frafaldsprocent og dårligere konverteringsevne end et hurtig website. Meget af hastighedsoptimeringen gøres i serverens indstillinger, det kunne være gzip-komprimering, cachelagring og minification. Andre gange er det onsite elementer som store billeder, som skal skaleres og komprimeres for at hastigheden på websitet er tilfredsstillende. Når disse elementer er på plads og man har en nogenlunde hastighed, kan man begynde at kigge på prefetching og prerendering. Læs videre “Bedre UX – Forudse dine besøgende”

PWA og AMP

Det mobile web er stadig stigende. I 2017 var 63% af al trafik til websites fra en mobilenhed.
Dette skaber nogle nye muligheder for at øge UX og konverteringsraten for websites.
PWA og AMP er to meget forskellige ting, men sammen kan de bruges til at give dine besøgende en lynhurtig oplevelse og derfor efter engagere og danne et tilhørsforhold for dine besøgende til dit website. Læs videre “PWA og AMP”

PWA – Progressive Web Apps

PWA er en forkortelse for Progressive Web Apps. PWA’en viser websitet som en app. Det vil sige at dit website virker lynhurtig og fungerer også offline.Når en bruger besøger en websitet vil et script kaldet ‘Service Worker’ indlæses. ‘Service Workeren’ går ind og gør at websitet kan benytte de samme funktioner som en app. Dvs. at websitet kan gøre brug af nogle af de funktioner, som findes på enheden og via diverse API kald, gør brug af funktioner fra andre applikationerne på enheden. Læs videre “PWA – Progressive Web Apps”

CSS-toggle

SEO-tekster kan være svære at få til at se pæne ud på et website. Teksten kan virke forstyrrende for vigtige elementer på websitet og dermed ødelægge brugeroplevelsen og konverteringsraten.

Mange webmasters er begyndt at bruge diverse funktioner til at skjule teksten ved indlæsningen af en underside. 

Læs videre “CSS-toggle”